Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt testamente

 

Snart skriver jag mitt testamente och innan dess drar jag mig tillbaka till en lugn vrå, mitt i staden, men utom närmare kontakt med någon annan människa.

Nu är snart bränslet slut.

Jag kommer att efterlämna alla mina skulder och jag har inte sparat ihop till kistan och begravningen än..... Det får väl gå på försäkringen då (ska väl ha kvar den då i alla fall....)

Varsågod. Det var väl skönt nu när du tyckte det var så jobbigt med allting. N..jaaa......

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-09-02 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP