Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


skärvor

jag ser bortom flugors vingar
att tiden tätnat blå

och som skärvor av porslin
glimmar ännu ansikten
jag mötte där




Fri vers av kanelen
Läst 409 gånger
Publicerad 2005-10-09 18:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
älskar den
2005-10-19

  Dilsewat
berörande! finkänsligt... ödmjuk vasst!
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

kanelen
kanelen