Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vårt nordiska grannland har ett rasistiskt anstucket parti , Danske Folkeparti, skördat Stora framgångar och är nu Danmarks tredje största parti !


"Svenska Politiker - Lär av Danmark !"

Med hjälp av skicklig och utstuderad skräckpropaganda och väl dold rasism har detta vedervärdiga parti nått skrämmande framgångar !
De andra partierna av dignitet, t ex Höyre och danska SAP, har inte mäktat bemöta detta högerextremistiskt färgade Dyngparti !
De svenska demokratiska partierna MÅSTE, i denna ,för demokratin så VIKTIGA fråga, lägga ALLT övrigt politiskt åtskiljande, åt sidan, och SAMARBETA för att, FÖRHINDRA att Sverigedemokraterna når en liknande position hos oss ! Och, för Guds skull, sluta att "låtsas som det regnar" , TA debatten med smygrasisterna, politiker , BEMÖT deras Lömska och Försåtliga propaganda !
Gör INTE samma misstag som de demokratiska partierna gjorde i Danmark !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-02 23:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Till A Nordlander: Läs min senaste så får du svar på din fråga....
2009-10-19

  Anders Nordlander VIP
Hur????
2009-10-18

  Mats Henricson
Även i Norge har ett rasistiskt inflammerat parti ,Fremskrittspartiet, nått stora framgångar , för Guds skull, ni etablerade partier, Ni MÅSTE enas kring detta att STOPPA Svrigedemokraterna ! Dessa tre nordiska partier skulle, samtliga, kunna ha Hin Onde själv som partimedlem !!
2009-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska