Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu sa jag...


Fuktig mun

Öppna din

famn

släpp in

mig


Låt mitt

hjärta

slå mot

ditt


Begrav dina

händer

i mitt

hår


Smek mina

läppar

med fuktig

mun


Utforska min

svank

med heta

händer


Ta av mina

kläder

och älska mig

nu...




Fri vers av sulimaa
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-03 00:45



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Skön hetta i allt detta...sensuella erotiska toner...sköna att läsa.
2009-09-03

  Popcorntankar
Du förlängde sommar med en månad.
2009-09-03

  blaite
oj kslas text..
2009-09-03

  Peter Matsa
HETTA
2009-09-03

    tehdog
Oh, denna evigt retande åtrå. Passion!
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa