Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfluten tid

I förfluten tid var vi älskande som barns lekfullhet
Fick åldras i älskogs dans som kvist o bark
läppars läppjande lättar lans
Kyss och smek runt om skogens krans
Men tiden gick, lämnade kärleken livets svekfullhet
Att brytas och grävas ned med list i mark
Enslig envars eviga dans
som förräda den livets chans




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-10-09 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön