Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HOM GÅR MED VINDEN I SITT HÅR

 

 

Hon går med vinden i sitt hår

vinden smeker varsamt hennes hår

***

han älskar vinden som går i hennes hår

när vinden går i hennes hår

***

hon går med högburet huvud med vinden i hennes hår

han älskar henne när hon går stolt framåt med vinden i sitt hår 

 ***

hon älskar sättet när han rör vid hennes hår

han älskar hennes sätt att gå med vinden i sitt hår

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 419 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-03 21:59



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Detta var vackert - med sina omkväden!
2009-09-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag ser henne gå
jag ser hans öga
henne nå... Vackert
av Dig skrivet så...
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen