Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bara poesi!

 

livet är inte bara poesi

det är
förbannad dikt också!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-03 22:04



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Osanning i andra ord Bra
2009-09-04

  Caprice! VIP
Och prosaisk statistik... ;-)
2009-09-03

  Carola Zettergren
:):)joo men visst!!!
2009-09-03

  Elaine.S VIP
Minsann, minsann!! Skriver under på de raderna
2009-09-03

  Peter Matsa
haha :)))
*attjo* prosa
2009-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Se så...
There, there, my dear...
2009-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger