Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ska ni få läsa om Ytterligare ett Bevis på Vilka Jävla Puckon till Politiker vi har...


"Svensk Politisk Idioti - Läkarsyndromet !"

Samtidigt som vi har LÄKARBRIST i Sverige och måste IMPORTERA UTLÄNDSKA
LÄKARE till Sverige, så är den SVENSKA LÄKARUTBILDNINGEN SÅ UNDERDIMENSIONERAD så att Svenska LÄKARSTUDERANDE (MED TOPPBETYG !) , totalt, just nu, över 1.500 Läkarstudenter , tvingas Utomlands för att utbilda sig ! Och detta faktum, att vi har för liten Läkarutbildning, har Ansvariga Myndigheter LARMAT politikerna om under HELA 2000-Talet !
Men politikerna då, vad gjorde dom ? Jo, dom drog, t o m, NER lite till på Läkarutbildningen !
Hur DUMMA får Politiker, egentligen, vara ?

--

Källa: Uppdrag Granskning TV 1 090903





Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-03 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska