Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johan Norberg (s k "idéhistoriker") kastar sig, i dagens nummer, över LAS (Lagen om AnställningsSkydd)


"Ny Slisk-krönikör hos Metro !"

Norberg, som, förmodligen, är en ganska ung person , har INGEN aning om hur många jobb denna lag har räddat och, dessutom, sett till att de, som skulle fått allra svårast att få nya jobb, fått jobba kvar, för gammalt folk vill ingen ha, Johan Norberg ! Denna lag har betytt TRYGGHET för många, att arbetsgivaren INTE har kunna härja hur som helst ! Men det SKITER, uppenbarligen denne FISLIBERAL (gissar jag ) i !!! Som ett eko från gamla mörka tider när arbetsgivarna, HELT, efter eget godtycke, kunde sparka folk , går denne Arbetsgivardräng på, i värsta Timbrostil (Timbro= Arbetsgivarnas och Moderaternas Förlag nr 1 !) Usch och Fy Fan för dig, Johan Norberg !!!

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska