Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Circle of Life...

Oskyldigt, vackert...oskuldsfull
Nyfiken..obalanserad och praktfull

Frågvis, naiv...full av liv
Ärlig, beroende...Subjektiv...

Konfliktstyrd, målsökande...Revolutionär
Rädd, skygg...Olyckligt kär

En fot i två världar...Ett liv med kraft
Framtidsplaner, tankar, ett huvud på skaft.

Förändring, förstoring...Kronisk hysteri
Tics, kramp...sömbrist..frihet i pereferi

Planera...fundera...och jaga
Köra...Leka..och klaga

Utflygna..tomma ekande rum
Besudlade tankar...En utflugen dröm...

Ensamhet...Tristess ett långsamt liv
Obegränsad tid...Brädspel...Perspektiv

Ett insomnande....en tacksamhet..En tår
Ett farväl...I det sista..när själen går...




Fri vers av Max Poisé
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-04 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som bra beskriver den eviga livscirkeln...
2009-09-24

  Blåbäret
ja, den fängslar och skapar bilder av och om liv
in en evighets cirkel...
2009-09-11

  notsomad
det fångade du fint - hoppfullt och deppigt på samma gång..själv sjunger jag nog på den sjätte versen just nu..ser inte fram emot nästa :(
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé