Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny Poetisk Destruktör har visat sitt Fula Tryne här idag...


Destruktionsvarning !

Länge har vi varit befriade från denna farsot nu, men, tyvärr, sprider en så´n "där" sin stinkande dynga här just nu . Det bästa är att Ingen läser, förståss, egentligen ska man "tiga ihjäl" dessa . Men, eftersom, han (?) är så infamt oförskämd så reagerar jag . Läs igenom några av den senaste timmans texter så hittar ni fanskapet (som jag inte vill nämna vid namn)

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-09-04 13:54



Bookmark and Share


  Mats Henricson
GIFTSPRIDAREN fortsätter flitigt, ser jag, alldeles nyss tog jag del av ytterligare en självdestruktiv och bitter navelskådning, en slags masochistisk litania över vår sajt ! Illamåendet växer !
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska