Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den svenska regeringen har beslutat (med stöd av SAP) att bygga två mil Megadyr Motorväg , Förbifart Stockholm ( meterpris 1,35 miljoner kr) , till den nätta kostnaden (för oss skattebetalare) på 27 miljarder kronor !


"Förbifart Stockholm - knappt 15 minuter bilkörning för 27 Miljarder !


"Detta motorvägsprojekt är bra för miljön !" påstår Andreas Carlgren, miljöminister .
"Knappast sant, en motsvarande satsning på kollektivtrafiken skulle vara Mångfalt Mycket Bättre !" replikerar Vänstern och Miljöpartiet som är mot detta hutlöst DYRA projekt .
Dessutom utgår hela projektet från en FEMTIO år GAMMAL Vägverksplan ! DÅ (1959) var det ju helt ANDRA TRAFIKALA FÖRUTSÄTTNINGAR än NU !
Och att SAP (främst Stockholmssossarna) STÖDER detta är ju YNKLIGT . Flera S-märkta ledarskribenter ute i landet KRITISERAR Sahlin och Co:s stöd till detta , OERHÖRT IDIOTISKA LYXPROJEKT ! DRA TILLBAKA DETTA SLÖSERI MED
SKATTEMEDEL , NEDRA PUCKON !!!!

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 14:39



Bookmark and Share


  * Ammi *
även 08-orna borde lära sig att åka kommunalt istället för att kasta pengar på sånt här, rimmar illa med miljösnacket!
Politikerna av idag är ett stort skämt. Samma när man sparar på personal inom vården, istället för att dra ner på pappersvändarna i korridorerna. konstiga prioriteringar!
2009-09-04

  stenen/ Yv Ericsson
27 miljarder, sådana pengar är liksom inte på riktigt..
Dom har väl tröttnat på att sitta i dom satans bilköerna?

Ger ju iochförsig mycket jobb för arbetslösa, kanske

Vet inte om jag är för eller emot, det vet jag aldrig

Men jag är definitivt en arbetande låginkomsttagare
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska