Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måndag.




Det är
måndag morgon
tidig morgon,
tiden vaknar med fågelskri



Det är
som skymning
tidig skymning,
beror på hur du ser genom dina
vinkelhakar, perspektiv, kristallklara psykoser



Känns som
allt förstånd redan lämnat synapserna
för du är här, vid kollapserna






Egentligen sen natt
men natten tar slut
Kollapsen räcker inte till
Förståndet måste ut





Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer