Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina känslor

Den dära känslan
Som kom smygande
Dyker plötsligt upp
och tar kontrollen
Jag kommer inte loss
Jag är fast
Fast i känslans makt
Den är starkare
Och jag är för
feg för att försöka
leva mitt egna liv
Mitt liv består av
känslor
Det är mina känslor
som styr mitt liv




Fri vers av Jo-hanna
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 18:16



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Kunde inte beskrivit det bättre själv. BRA!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna