Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kran

torkan
dryper från dig,

den,
stryper dig




Övriga genrer av När vi blir strukturer
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

När vi blir strukturer
När vi blir strukturer