Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle sakna dig

Jag vågar inte sova
Jag vet att jag bara
skulle sakna dig
om jag stängde ögonen




Fri vers av Jo-hanna
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 18:21



Bookmark and Share


    lonelynights
den är jättefin!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Jo-hanna
Jo-hanna