Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu slänger jag din tandborste

skurar toaletten
med
din tandborste

runt alla kranar
bort med all skit

toalettstolens
skrymslen

det blir
härligt rent

sen är jag nöjd






Övriga genrer av Gunsan
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-04 19:11



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
så jäkla befriande det här är, att gå vidare
det här gillar jag, det andas friskhet
2009-09-06

  Miss Mod
Ett rent nöje? Tycks det som.
2009-09-05

  Gunsan
den behövdes just nu
2009-09-04

    Tea Alex
Bra gjort. :)
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan