Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya, det som jag kan så bra

 

mitt utanförskap generar mig, och genererar

ett skallandskap, mitt inre utanpå

darrar som asplöv för avslutet, som de skriver om

men räds inte den vanliga döden, som de andra

 

fast livsviljan är för stark

den håller mig fången

i livet, i allt som jag kan fly ifrån

och som jag tror, gör mig mer levande

 

avhoppet och

flykten, det

nya

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 19:15



Bookmark and Share


  peter markurth
vad fint, bra, sött..
2009-09-04

  Yrre VIP
Mycket bra skaldat!
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP