Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna

Mörkret

tränger sig
ända in

jag tänder
ett ljus

för
att

tränga undan
det mörka

jag
låter

ljuset sken
omsluta mig

känner
dess värme

svagt

men ändå
en värme

en mörk
tid

ligger nu
framför mig

då jag skall
slåss mot

skuggorna

kippa
efter andan

och

överleva.




Fri vers av Desire'e
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-04 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e