Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mist

 

Jag vet

jag vinner sekundstrider då jag klättrar varje dag

Men jag syns förlora. Vad?

För dig vann jag ingen strid, ålade genom gyttjan, för dig

går jag i en dimma, som jag mist, igenom mitt kalla hjärta

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-04 20:00



Bookmark and Share


  peter markurth
stark
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP