Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begär om afton.

Norrskens skimra
fjunen
på min
arm

lägg mig ner under
norrlandsmåne

safta lingon och
åkerbär över
min mage

kyss mig.

Dansa älvor och sena nätter
randa myr över min hjässa
klyv ensamheten nära
hjortron
plantans glömda frukt

plocka mig

medans tid är

bered mig innan du öppnar
sinnligt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-04 20:45



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
där har du ditt tema tror jag, i ett tallkottsskal ,,,eller vad det heter

;)

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-08

  LenaJohansson VIP
mycket fint
2009-09-04

  Sturesdotter
Yrre, du KAN konsten!

ypperligt!
2009-09-04

  Lindalou
Ljuvligt sensuellt skrivet.
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP