Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mon Freire

 

Jag är med dig, säger en röst (som från himlen

eller drömmen) och här är jag har varit och kommer så vara för dig

i alla dina dar

Hjälpte inte mig idag, när jag sökte din hand mot min hud och inte längre ville

höra din röst som ett eko genom tider, genomlider

alla ensammas kval på jorden för det

När jag rökte mina tre guldcigaretter i månens sken genom regnet,

studsade mitt hjärta mot jordskorpan och fann den sanningen

Jag är här

Var är du? Mon freire

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-04 23:33



Bookmark and Share


  peter markurth
gulligt
2009-09-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP