Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorry alla skrivar vänner att jag inte läst era texter detta är förklaringen:)


Mitt liv nu!

Pluggar

plugga

plugg

plu

pl

p

Ja det är bara att sätta igång igen...............




Övriga genrer av flickan i spann
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 07:37



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Åh det är tidskrävande;=)
Plugga du i lugn och ro
2009-09-05

  Lindalou
Fyndigt.:-D Lycka till. Jag pluggar jag med så jag vet hur lite tid det blir över..
2009-09-05

    Nicklas VIP
Smart.

Är nog en bra ídé, för något jobb verkar det ju inte finnas.

Lycka till!
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann