Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Centrala Stockholm har, länge, dominerats av Moderaterna ......


Moderatstyrda Stockholm - Se Ett Högersverige i Miniatyr !

Och ingenstans har Privatiseringen praktiserats så Hysteriskt som här !
Nu börjar också Följderna komma , ett Talande exempel är en Privatiserad Förskola, där förskolechefen tog över verksamheten . Populär är (var?) denna Förskola och den nye ägaren lyckades vinna föräldrarnas förtroende, dessa deltog ,IDÉELLT, i en upprustning av Förskolan, med målning och andra restaureringsarbeten på programmet . Döm om deras Förvåning när föräldrarna då, efter ett år, kan läsa i lokaltidningarna att Förskolechefen (ägaren) tagit ut TRE MILJONER i Vinst och stoppat dem i EGEN FICKA !!
Om detta är SIGNIFIKATIVT för Moderaternas Sverige i framtiden , GUD bevare Oss då !

Och, Mona Sahlin, enl SIFO är Reinfeldt populärare hos S-Väljare än DU själv ,
NU har Du CHANSEN, GE Reinfeldt VAD han FÖRTJÄNAR , Väljarna Väntar på ATTACKEN !! NÄR kommer den ? Kommer den ALLS ?

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 10:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tidningen heter Dagens Arbete....
2009-09-12

  Mats Henricson
Beklämmande läsning då , att i IF Metalls förbundstidning kunna läsa hur Chefredaktören Hans Karlsson, ORESERVERAT, accepterar Friskolorna och deras vinstjakt , som, naturligtvis, sker på Elevernas Bekostnad ! USELT av en anställd på en s k "Arbetartidning" (som ofta har bra artiklar vars trovärdighet efter detta kan diskuteras)....
2009-09-12

  Junitvillingen
Tror du inte den attacken uteblir?? Med någon så färglös som Mona i spetsen kan det väl knappast bli ens en pysning av en attack...
TYVÄRR.
2009-09-05

  genni VIP
Ja du, det här förvånar mig inte, samma sak hände med andra gymnasieskolor i bla. Jkpg. Vinsten blev miljoner....Jag förstår inte varför privata skolor ska få bidrag av kommunen, våra skattepengar...Om de går med vinst så bör pengarna gå tillbaka till kommunen, så är det inom det kommunala...pengar som inte använts går tillbaka...Men med alliansen i topp så blir mer och mer privat för att till slut slå ut den kommunala skolan och vården osv...Då gäller det att du kan betala för dig, för de med pengar kan köpa sig bättre vård och skola, är det så vi ska ha det...
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska