Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SMAKSATT - En ännu outgiven diktsamling bara för er här på poeter att läsa. Dikt nr 6


6 - SMAKSATT

Alla trösklar
i malkvarns linda
oslipade trinda

lögnen är objuden
försvarsreaktion
för rädsla

Står




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-10-10 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön