Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SMAKSATT - En ännu outgiven diktsamling bara för er här på poeter att läsa. Dikt nr 14


14 - SMAKSATT

Från en rörig säng
till orörd soffa

ensamt kallt täcke
stelnade av öppet fönster

kärleken frös




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 324 gånger
Publicerad 2005-10-10 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön