Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga inte mig * vem är det ?

suger musten ur

osynliga sugsnabel sticker den suger

vem är det? en parasit i världen

lever farsot /  löper eld och vatten

jagas blandas vatten

skapas ur raset kalaset

betalas tillgänglig mecenat

diktas om

faror diktan mot åder hud

glöd massor

moln flockas

stiger

sjunker värmen

runt viken

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP