Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imorgon?

Ögonen som strålkastare, korridoren en catwalk.
En scen, blickarna
Ja, nej?
När ska man säga emot?
kliva av scenen, kasta blickarna i papperskorgarna.
idag? imorgon? någonsin?




Fri vers av mollimo
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mollimo