Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konvergens

 

det skär min hud från min dröm

som när jag gör manen - skär, torkar går av

som i min dröm - lättjefylld oansvarig, som i min dröm djupt förenade

spektra roterar: talar om kärlek, talar om känslor, talar om sex med varandra min hud generar

i min dröm genererar ett lättjefullt liv inget onödigt prat - bara dröm

den närhet jag talar om i mitt spektrum färgas olika glans inget prat - oansvarigt drömlikt ingen konsekvens

ingen helhet - som; lösryckta kyssar

spektrum - i min hud ligger jag ihopkrupen; i min dröm - öppen kärlek

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP