Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärbladet

 

Skärbladet jag fann kommer att göra skillnad. Jag trodde väl inte att han var poet eller författare.

Vad var det jag tänkte skära? Det var avståndet. Det var talet. Herregud - hade vi tänkt att tala med varandra?

Den lilla kniven var bra för att foga samman, men nu var det dags för skalpellen. Jag är rädd, det kommer att göra ont.

Bara inte den där häxan är inblandad. Försöker dechiffrera - avslöja mig. Åh det är det jag är så rädd för. När jag står där utan.

Fast i mitt milda sinne kan jag inte se det framför mig - det hände i en dröm.

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-05 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP