Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI GÅR ÖVER REGNBÅGEN

 

 

Du är min man

och jag din kvinna

vi håller varandra innerligt ''

 

tillsammans går vi längs tidens strand 

vi passerar vi älskar på stranden inatt

under stjärnorna som blinkar endast för oss

 

du är min och jag är din kvinna

tillsammans vi älskar under

vi går på regnbågen tillsammans bildar vi kär leks färger

 

du är min man jag är din kvinna 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-05 23:28



Bookmark and Share


  Lisa Höglund
Jättefint, och vackra "miljöbeskrivningar" (eller vad jag nu ska kalla det)! De gjorde hela dikten levande :-)
2009-09-05

  peter markurth
vacker
2009-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen