Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLEN GRÅTER EN STUND

 

 

 

natten gör intåg, min själ gråter nu

kroppen gör anspråk på smärtan 

jag är full av längtan ännu

 

vet att längtan gör ont

vet att långt borta ser jag ljuset

hoppas du vill, jag vill

 

en stund av smärta

en stund av tomhet ekar inom mig

en stund i livet

 

jag vet att jag vill så mycket

jag vet att jag vill 

 

 

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 01:10



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tårar renar blicken - mycket väl poetat
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen