Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villkoren för kärlek *har du skrivit dem?

 

Var jag oärlig tyckte du. Blev du skrämd. Kom jag för nära. Hade jag fel.

Vad är fel när det lever så i drömmen. I förhållandet är vårt möte här fastän ordlöst okännbart med känseln, kännbart med känslan.

Vad är kärlek om inte ett band ibland som jag inte vill, men som jag gör.

Har någon dikterat villkoren för kärlek?

Möten mellan själar, kroppar.

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 15:52



Bookmark and Share


  Drömkram
Ofelbar vacker sanning. Kram
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP