Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att fundera över....


Klokord !

Bättre att
Ta Mun lite Full
än att
ALDRIG
Våga
Öppna
Densamma
för Då
Har man,
TROTS ALLT,
tagit
Chansen !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 19:26



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Våga är att hälften
vinna, har man aldrig
vågat är det ju lika
bra att försvinna...
2009-09-06

  Ola Rydberg
Stämmer in i klokorden
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska