detta var f-n bra poesi....!!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta var f-n bra poesi....!!


Blank.....ISsSsS...s..s.s.........

 

Avslöjandet är nära ska jag hinna betala min skuld? Var kommer alla pengarna ifrån?

Och jag som tänkte vara klok. Skriva något som sätter sig på näsan och kliar hårt medan jakten försigår i min tanke. Medan hjulen snurrar ser jag på. Du vill väl höra resten redan nu förstår jag? Men jag kan tala om för dig att denna gång (en av tusen) är det blankt; blankt papper, blankis. Och du har väl sett Bambi?

Men att vara nyfödd är inget att skämmas över. Att vara kärlekskrank inte heller. Om du och ni andra därute kunde förstå LIVET i min osynliga kärlek, så skulle du inte anklaga mig för något.

Du, jag drömde om Pearl Jam inatt igen (gör det mellan varven). Vi var på söder (Va! Ska jag flytta dit igen?). Snackade lite som vi brukar om livets allvar och jag begav mig hemåt igen. BUSSEN åkte i 90 på en liten smal kurvig väg. Jag tänkte: "Hur fan ska detta gå?" När jag tittade ut såg jag vägen som var smalare än bussen halvfärdig med betongklossar i 100 KILOSKLASSEN. Hur gick detta till...?

Ja, nog om detta.... Såg förresten Kristallen igår. TORSTEN Flink var med, han är bra. Bäst i Sverige. En annan som är bra är Petra Mede. Mia KÄRRINGER är också bäst.

Sen åt jag makrill på burk och fick magont. Tröstade mig med cig. (Och jag som inte röker....)

Nog nu.....fan

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP