Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte BARA ord....


ERNST BILLGREN Förlåt!

Jag skrev att Torsten Flink var bäst i Sverige, men det är ju DU som är allra bäst!

Tack för din konst!

Tack

och tack igen.

Princessan....




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-06 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP