Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett barn är fött

i det nyfödda barnet
finns meningen
med livet

när vi föds
har vi ett uppdrag
vi har en plan

när vi föds
har vi alla
svar

i anden
som är för stor
för det nyfödda barnets lilla kropp

sedan anpassar vi oss
inrättar oss
i vår grupp

vår familj
vårt samhälle

formar oss

men djupt inom oss
om vi har modet att lyssna
har vi alla svar




Övriga genrer av Gunsan
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-06 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan