Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

 

Jag behöver en kram

sa en vän

Jag med, sa jag och gav henne en bamsekram

 

(samma person som jag fick en klapp på ryggen av häromdagen)

 

Mycket kärlek på en helg!

förutom den osynliga då.....

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-06 21:08



Bookmark and Share


  peter markurth
söt
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP