Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ÅNGEST

 

 

jagar hjärtat, ångesten förklär sig

 

går under min hud jagar mitt förnuft andetag utan luft

 

vältrar över mig känslor rör upp

 

stanna upp vakna se, fan det gör ont ännu

 

spring inte iväg igen ,livet är ingen flykt att fly ifrån

 

livet är nu i detta

ögonblick




Fri vers av Fånga dagen
Läst 157 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-06 21:37



Bookmark and Share


  Glensan
Kanonbra skrivit

Underbart slut
2009-09-07

  peter markurth
bra förmedlat om din ångest, kontra vilja till känsla
2009-09-06

  dunkar
BRA!
2009-09-06

  Teresia Ridell
Mycket väl förmedlat om denna hemska känsla som lamslår en när man minst anar..
2009-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen