delar av.....tantriskt mantra" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
delar av.....tantriskt mantra


Stanna kvar här och nu

 

Kämpa inte

emot

Jag är inte rädd

längre

Jag har tid

Stanna kvar

här och nu

Överlämna dig

Stanna kvar här

nu

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 00:24



Bookmark and Share


  Blåbäret
detta var vackert

andas tillit
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP