Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte jag som är kärleken * den är sig själv

kärlek är i mig av mig från mig

virvlar kärlek inga vindar kärlek

tagen av kärlek den har tagit mig varför?

jag ska forma min lera till ära

skära bort avståndet förstår du?

kärleken bryr sig inte om olika liv eller tidsepoker

är den osann så njuter jag nu

när den är här

hos mig

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP