Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visste jag?

Visste jag att du fanns?

Hur kunde jag ha letat om jag inte vetat?

Jag vet... För jag fann!





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-07 19:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders