Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag lämnar dig

 

Nu står molnet över mig och röken den stiger lätt men duggregnet tynger mig, jag lämnar dig

Går varsamt igenom en dörr till medium hamnar i bolm av min stilla väntans oro.

Men oro, varför?

När den är flyktig som du utan ansikte, mod och vilja till kommunikation

Är jag lämpad för detta tvivel?

Du ska inte fråga utan bara ta emot en gåva, från en vän

Inte falla av från ritten bara låta vågen hämta sig,

finner du en vän vid din sida

Utan att du får lida

i skumhet

när dagen gryr

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-07 19:57



Bookmark and Share


  peter markurth
mysbra
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP