Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttslig frukt

Jag öppnade alla dörrar
så du kunde hitta mig.

Skruvade upp alla ventiler
alla sinnen
så du kunde känna mig.

Jag lät dig tränga
djupare
en männsika varit mig nära.

Våra avtryck ligger
inbäddade av frostiga löv
älskogens hets
väntar på
antändning.

Gör mig matt - snälla
ta min must
jag vill dö i natt med dig.




Fri vers av Maya
Läst 532 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-10 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maya
Maya