Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp-vak

 
kulturer
och civilisationer
har sina cykler

cykler av
skygglappar
och frenetiskt
byggande
på sköra grunder
man aldrig
hinner granska

och så dessa
sällsynta
korta perioder
av uppvaknande

kan vi inte
starta ett sådant
nu?




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-07 22:14



Bookmark and Share


  Tosan VIP
Låter som en klok idé!
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson