Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn svartmålar jag i rött


Under dina ögonlock projecerar jag
burleska bilder av din fru
iklädd endast mig

I din örongång spelar jag upp
hennes kvidande stön
och sätter på REPEAT

Sprayar oset av vår könsliv
på din uttorkade tunga
i bitterhetens ljuva smak


Är du nöjd nu, din jävel?


Innan du hinner svara
skiter jag dig i munnen
och spolar





Fri vers av Allan_i_Dalen
Läst 631 gånger
Publicerad 2005-10-10 13:39



Bookmark and Share


  Agnes
Oh shit man!
Här var det ord och inga visor av en trubadur (Allan i dalen... skön snubbe förresten!). Gillar din hänsynslöshet och osminkade ordval. Här finns inget utrymme till försoning.
Hoppas du älskade henne djupt och innerligt för att önska allt detta hos en "broder".
2006-07-13

    ej medlem längre
Jag måste verkligen kommenterar detta alster!
Med stor möda och med den kreativa ådran inkopplad, försökte jag
få rätsida på texten!
Projektion kan vara en avbildning eller ljusbildsvisning - frågan är hur du kan få igång detta under din kamrats ögon?
Eller var det ur den psykologiska betydelsen av projicierande av dina egenskaper på kamraten? Tyvärr måse jag då säga att det inte håller då heller. Eftersom du"projeserar"bilder av kamratens fru under dennes ögonlock! Det borde vara någon av dina egenskaper i så fall!
2006-07-03

    ej medlem längre
Wow, jag gillar den här starkt! Rått, osande och lite otillåtet äckligt..;)
2005-11-23

    ej medlem längre
Wow, jag gillar den här starkt! Rått, osande och lite otillåtet äckligt..;)
2005-11-23

  frig
yes, argt grymt och riktigt jävla bra
2005-11-20

  madinsane
en bajsdikt.
helt enkelt.
SKITbra!
2005-10-11

  Daniel_78 VIP
don't fuck with Allan i dalen =D
2005-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen