Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack för den kärlek du gav

 

Jag ville tacka för den kärlek vår lek förde in i mitt liv, som var en dröm, blir blott en dröm, om en dröm är en sanning för en dag.

Jag kan vaka vid min mila, jag kan drömma dig igen, då nattens mörker vargen yla, då ensamheten sätts på pränt.

Då kan jag drömma ljuva drömmar om dig, och mig där inga ord kan öppna sömmar, till det band av siden jag knutit till dig.

Vill du vara här bredvid mig, skapa ljuvlighet i dar, vill du komma till mitt hjärta, till mina drömmars sal.

Eller bli där du är och jag håller dig kär, så här på avstånd, blott en chimär.

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-08 20:49



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ingen direkt idealisering av personen - man är drabbad av kärlek....det är allt. lite ofrivillgt sådär.....
2009-09-09

  Mr Lindemann VIP
Vill du vara här bredvid mig, skapa ljuvlighet i dar, vill du komma till mitt hjärta, till mina drömmars sal.

Eller bli där du är och jag håller dig kär, så här på avstånd, blott en chimär


I en liten ljuvlighet kan det hittas det mest största och illvilliga djävulskap

Att älska på avstånd sin nästa, kan inte få till det med att så eventuellt idealisera denna personen?
2009-09-08

  peter markurth
söt text
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP