Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dessa tider ämnar nu , plötsligt, och med Valtaktisk Precision, Reinfeldtsmaffian, formligen VRÄKA ut miljarder till hårt ansträngda kommuner..


Reinfeldtsalliansen - Öbberöds Bank !?

Och det verkar ju GENERÖST och Välvilligt, men HUR 17 har Du RÅD, Reinfeldt ?
DU har ju REDAN TÖMT Vår Stackars STATSKASSA på flera Potentiella Miljarder när du sänkte SKATTEN, främst för de BESUTTNA ! Jag får det, liksom, INTE att gå ihop, STATEN går ju BACK med MILJARDER, vi får en GALLOPPERANDE OCH
ÖKANDE STATSSKULD, ska vi gå i "konke", som Mexico , nästan, gjorde ?
Vi vill gärna VETA hur HÖG vår statsskuld är, och det , i god tid, INNAN Riksdagsvalet !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-08 21:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Så här efteråt får man lov att erkänna att borgarna sköter detta bra, vår statliga ekonomi är god, den går på plus, MEN vi VET ju VILKA som får betala kalaset , det är VI, där nere i botten......
2011-05-19

  genni VIP
Ja du, det är väl hans sätt att försöka håva in nya röster så här innan valet....Pengarna behöver kommunerna, men frågan är varför det blev sådan kris och jag blir trött på att alliansen skyller på lågkonjukturen, kommunerna fick göra STORA besparingar INNAN lågkonjukturen....jag hoppas att folket inte glömmer det....
2009-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska