Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är tonsatt. Lyssna här: http://www.ihoffmann.com/visor/minavisor.html


Släpp taget

 

Nu släpper jag taget, kontrollen

och vilar, Du för mig i hamn

Nu lämnar jag oro, bekymmer

och kastar mig rakt i Din famn

 

Nu släpper jag taget, och faller

från marker mot okända djup

Jag faller mot Dig som gick före

till randen vid avgrundens stup

 

Jag landade mjukt på en klippa

där många böjt knä före mig

Och där fann jag tröst i mitt mörker

Ditt kors som blev livet för mig

 

Nu släpper jag taget kontrollen

och vilar.......

 

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-08 22:08



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Enastående vackert och jag har varit på ihoffmanvisor och lyssnat på den och på andra fina visor av dig och jag säger bara vilken röst du har min vän!!!!!!tack så jättemycket för att jag får ta del!!!varma varma applåder!!
2009-12-17

  walborg
En helt underbar dikt och kärlek!! Innerligt tack!!!
2009-12-13

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
Med ett fint djup!
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter