Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två sextonåriga ungdomar står under åtal för ett makabert mord på en jämnårig flicka, den ena för själva dådet och den andra för medhjälp/planering av detsamma.


Sturebymorden - Ska de slippa undan - Igen ?

Risken finns, att den svenska Daltpolitiken, återigen, slår igenom och de här två "stackars missanpassade" ungdomarna hamnar i vårdsvängen och kommer ut efter ett eller två år ! Att de släckt en ung människas liv och förstört hennes familjs liv för evigt, det räknas, liksom, inte. FÖRÖVARNA ska, tydligen, SKYDDAS, TILL VARJE PRIS, pga sin LÅGA ÅLDER ! OFFRET SKITER MAN I ! Precis som två sextonåringar INTE "FÖRSTÅR" vad de har gjort !
NEJ , säger jag . Det får vara nog nu ! MINST FEM år i Ungdomsfängelse, utan avkortning ! För MÖRDAREN ! Någon gång måste det statueras ett exempel så att unga människor ÅTER kan få RESPEKT för andra människors liv och hälsa !
Om INGET förändras så kommer den VÅLDSSPIRAL som , lavinartat, "vridits" lodrätt Uppåt , att FORTSÄTTA och, till slut, EXPLODERA ! När det gäller MORD kan man INTE bara tala om VÅRD , man måste VÅGA tala om STRAFF !!!!!!
"Andrakindentill- Vändarna" inom Svensk Kriminalpolitik BORDE vara i MINORITET vid det här laget ! FLUMGÄNGET BORDE ha gått i pension nu (eller har deras efterföljare samma IDIOTISKA GRUNDSYN ?)

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-09 09:07



Bookmark and Share


  Mats Henricson
jag tror på en blandad kompott vad det beträffar lagstiftningen. Parallellt med att man FÖRSTÄRKER påföljderna för Mord och Dråp, även för ungdomar kring 15, så MÅSTE man också JOBBA STENHÅRT PREVENTIVT, med kvällsöppna Fritidshem, rimliga medlemsavgifter inom ungdomsidrotten, bättre disciplin i skolan plus att EXTRA pengar MÅSTE satsas på de Ungdomar som halkar efter i undervisningen mmmm
2009-09-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är tragedi
alltihopa och frågan
är vad kan göras bäst?
2009-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska